Pages

piatok 6. marca 2015

Vitajte na mojom blogu !!!


         Ahojte všetci nadšenci umenia. Volám sa Jakub Bodnár a toto je môj blog o art journal a cardmakingu. Niektorí si asi hovoríte čo to vlastne je??? Art journal je z angličtiny a znamená umelecký denník čiže vytváranie rôznych obrázkov do denníka a to používaním rôznych techník ako napríklad maľovanie, lepenie, pečiatkovanie, vystrihovanie... A čo ten cardmaking??? Tak cardmaking je takisto anglické slovo a znamená vyrábanie pohľadníc a to k rôznim príležitostiam ako k narodeninám, k MDŽ... alebo len tak zo srandy. Na tomto blogu sa dočítate ako nieto Art journal alebo cardmaking projekty vytvoriť s mojimi foto postupmi. Môžete tiež navštíviť aj môj Kanál na youtube.
         A teraz niečo o mne. Som študentom základnej školy a mám 14 rokov. Bývam v Trebišove. Vždy som mal rád
všetko tvorivé od kreslenia a maľovania obrazov po vytváranie šperkov a rôznych drobností. Ale deď som objavil Art journal a Cardmaking hneď som si povedal: ,,Toto chcem robiť." Tento blog je moje osobné nebo a som veľmi rád že vznikol. Som internetoví závislák, počítačový nadšenec a cadrmakingový maniak.
         Ďakujem vám že ste si prečítali tento blog a ak sa vám páči, neváhajte mi to napísať. Ak aj vy vytvárate svoje vlastné Art journal a Cardmaking projekty tak mi určite pošlite fotku a ja ju zverejním a ohodnotím na svojom blogu. O mojom blogu určite povedzte aj svojím priateľom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára