Pages

piatok 6. marca 2015

Rady a typy pre cardmaking

      Ahojte nadšenci umenia. V ďalšej časti môjho blogu si môžete prečítať moje rady pre cardmaking. Určite ani ja nepoznám všetky najnovšie techniky ale určitý vám budem vedieť dať rady ako sa vyhnúť premočenej pohľadnici od lepidla, kde si kúpiť rôzne nástroje a pomôcky. Plus vám dám typ ako si nemusíte kúpiť pečiatky z obchodu za drahé peniaze ale predsa ich použiť na svoju pohľadnicu. 
      Prvý typ je že sa vám už určite stalo že keď ste chceli prilepiť papier na základnú kartu (pohľadnica sa skladá zo základu a zo vzorovaného papiera ktorí na základnú kartu lepíte) tak sa vám lepidlo všade roztieklo. Tak si poviete: ,,Fajn tak toho lepidla dám menej." Tak dáte menej lepidla a lepidlo sa neroztečie ale po chvíli vám papier zvlhne.Môj osvedčený typ je používať pri výrobe pohľadníc obojstrannú lepiacu pásku. Nerozmočí papier a navyše nemusí schnúť narozdiel od lepidla.
           Druhá rada. Ja osobne kupujem pomôcky tak rôzne ale keď sa chcete zamerať na konkrétny obchod tak by som vám odporúčal obchod Da vinci. Da vinci je v Panta Rhei. Nájdete tam mnoho pomôcok a kopu iného tovaru na cardmaikng. 
           A teraz typ na ktorý čakáte. Keď si nechcete kupovať drahé pečiatky (akrylové, cling...) tak stačí že si nájdete na stránke obrázok pečiatok a vytlačíte si ho. Potom si ho prekopírujte na pohľadnicu cez kopírovací papier a je to. 
            Dúfam že vám moje typy pomohli. Ak máte ešte nejaké otázky tak my napíšte a ja na nich veľmi rád odpoviem v mojom blogu. 
     

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára